Joen Averstad

VD

Joen är vd för Hemcheck sedan maj 2019. Han har en bakgrund som managementkonsult på McKinsey & Company och Qvartz, där han framförallt arbetat med utveckling av privata och offentliga hälso- och sjukvårds-organisationer, både i Sverige och internationellt. Joen är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Joen Averstad äger 600,000 optioner och 35,211 aktier i Hemcheck.

Annelie Brolinson

Operativ chef

Annelie är operativ chef för Hemcheck sedan maj 2019. Hon var även vd för Hemcheck mellan år 2012-2019 och projektkoordinator mellan år 2010-2011. Annelie har en magisterexamen i biomedicinsk laboratorievetenskap och en doktorsexamen i Fysiologi från Stockholms universitet, Sverige. Annelie Brolinson äger 239,000 optioner och 132,000 aktier i Hemcheck.

Peter Andersson

sälj- och marknadschef

Peter är sälj- och marknadschef, tillika vice vd, hos HemCheck sedan 2018. Han kommer närmast från posten som Country Manager på M Care AB. Under perioden 1993-2018 var han verksam som General Manager för Sarstedt AB, inriktat på produkter och instrument inom laboratoriemedicin. Peter är utbildad civilekonom med inriktning på marknadsföring och organisation från Handelshögskolan i Göteborg. Peter Andersson äger 60,000 optioner i Hemcheck.

Robert Thorén

ekonimichef

Robert är ekonomichef för HemCheck sen 2016. Robert har en magisterexamen i ekonomi och mångårig erfarenhet av att arbeta med små och medelstora publika bolag. Robert har arbetat som konsult för KPMG och som ekonomichef på Aker Solutions.

Björn Eriksson

teknikchef

Björn är teknikchef på HemCheck sedan 2014 och är ansvarig för produktutveckling, tillverkning och kvalitet. Björn arbetade tidigare som analytisk kemist på Cambrex Karlskoga. Björn har en doktorsexamen i analytisk kemi från Karlstads universitet. Björn Eriksson äger 82,000 optioner och 5,080 aktier i Hemcheck.

Eva-Lotta Palm

Produktionschef

Eva-Lotta arbetar som Produktionschef på HemCheck sedan 2017. Hon ansvarar för utvärdering, kvalitetskontroll samt regulatorisk dokumentation. Eva-Lotta arbetade tidigare som analytisk kemist på Cambrex Karlskoga och har en magisterexamen i kemi från Karlstads universitet. Eva-Lotta Palm äger 4,125 aktier i Hemcheck.

Maria Bohlin

Kvalitetssamordnare

Maria är kvalitetssamordnare på HemCheck sedan 2018. I sin roll ansvarar hon bland annat för kvalitetsfrågor och regulatoriska frågor. Hon har tidigare erfarenhet från läkemedelsindustrin och har en doktorsexamen i analytisk kemi från Karlstads universitet. Maria Bohlin äger 2,815 aktier i Hemcheck.

Henrik Duhalde

klinisk specialist

Henrik arbetar som klinisk specialist på HemCheck sedan 2016 med ansvar för kliniska tester och kundrelationer. Henrik är specialistutbildad sjuksköterska och har mångårig erfarenhet av akutsjukvård. Henrik Duhalde äger 28,500 optioner and 2,484 aktier i Hemcheck.