Joen Averstad

VD

Joen är vd för Hemcheck sedan maj 2019. Han har en bakgrund som managementkonsult på McKinsey & Company och Qvartz, där han framförallt arbetat med utveckling av privata och offentliga hälso- och sjukvårdsorganisationer, både i Sverige och internationellt. Joen är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Joen Averstad äger 600.000 optioner och 91.547 aktier i Hemcheck.

Peter Andersson

Sälj- och marknadschef

Peter är sälj- och marknadschef, tillika vice vd, hos Hemcheck sedan 2018. Han kommer närmast från posten som Country Manager på M Care AB. Under perioden 1993-2018 var han verksam som General Manager för Sarstedt AB, inriktat på produkter och instrument inom laboratoriemedicin. Peter är utbildad civilekonom med inriktning på marknadsföring och organisation från Handelshögskolan i Göteborg. Peter Andersson äger 120.000 optioner och inga aktier i Hemcheck.

Robert Thorén

Ekonomichef

Robert är ekonomichef för Hemcheck sen 2016. Robert har en magisterexamen i ekonomi och mångårig erfarenhet av att arbeta med små och medelstora publika bolag. Robert har arbetat som konsult för KPMG och som ekonomichef på Aker Solutions. Robert äger inga aktier eller optioner i Hemcheck.

David Melin

CTO

David är CTO på Hemcheck sedan 2021 och är ansvarig för produktutvecklingsarbetet i bolaget. Innan David började på Hemcheck hade han tjänsten som Director Product Development på SciBase där han var i över 8 år. Han har tidigare haft olika uppdrag inom produktutveckling, på bland annat Syntronic R&D AB. David äger inga aktier eller optioner i Hemcheck.

Sara Köhl

Produktions- och logistikchef

Sara är Produktions- och logistikchef på Hemcheck sedan 2021. Innan Sara började på Hemcheck arbetade hon bland annat som produktionsingenjör och team ledare på Corline Biomedical i 5 år. Sara äger inga aktier eller optioner i Hemcheck.

Anders Hellström

Klinisk specialist

Anders är Klinisk specialist på Hemcheck sedan 2021. Anders har lång erfarenhet inom laboratoriemedicin bland annat från tidigare arbeten som sjukhuskemist på Unilabs och Sundsvalls sjukhus. Anders äger inga aktier eller optioner i Hemcheck.